Upravljajte zadacima. Analizirajte rezultate.

Pronađite pravo rješenje za vašu organizaciju.

Upravljanje zadacima, automatizacija i analitika.

tasktility-task-management-tool
1

Karakteristike

Otkrijte izvrsno iskustvo upravljanja zadacima

Upravljanje zadacima

Pokažite svoju efikasnost izvršavanjem zadataka ili dodjeljivanjem zadataka članovima svoga tima i analizom generisanih rezultata.

Analitika

Analizirajte efikasnost pojedinaca, članova tima ili čitavih timova pomoću automatski generisane analitike, prikazane na različitim grafikonima i tabelama.

Automatizacija

Postavite ponavljanje u proizvoljnom intervalu prilikom dodjeljivanja zadataka i prepustite aplikaciji da automatski generiše zadatke na osnovu zadanog intervala

Kalendar

Organizirajte svoje vrijeme efikasnije sa kalendarom zadataka. Unutar kalendara možete pronaći i pregledati sve nadolazeće zadatke.

Upravljanje korisnicima

Pozovite nove korisnike i kreirajte virtualnu hijerarhiju svoje organizacije. Upravljajte korisnicima i vezama između korisnika kroz aplikaciju.

Tagovanje

Zbog lakšeg dodjeljivanja zadataka i analize rezultata, možete kreirati tagove i dodijeliti ih korisnicima u cilju efikasnijeg grupisanja korisnika.

Hijerarhija

Akcije unutar aplikacije zavise od hijerarhije organizacije. Korisnici mogu dodijeliti zadatke i analizirati rezultate samo onih korisnika koji su u njihovoj grani hijerarhije.

Još puno toga

Konstantno radimo na širenju i unaprjeđivanju funkcionalnosti naše platforme. Koristeći Tasktility, uvijek ćete biti u toku sa najnovijom verzijom.

web-application

Web aplikacija2

Jednostavno se prijavite na svoj Tasktility nalog i uživajte u svim pogodnostima koje vam nudimo. Naša web aplikacija posjeduje intuitivan dizajn sa tamnom temom.

Mobilna aplikacija3

Pomoću naše aplikacije možete upravljati svojim zadacima gdje god da se nalazite. Dostupna je na Android i IOS smartphone uređajima i možete je skinuti sa Play Store-a i App Store-a.
mobile-app
task-management

Upravljanje zadacima4

Upravljajte svojim listama zadataka tako što će te pojedinačne zadatke označiti kao završene ili ih izbaciti sa liste. Također, liste dodijeljenje vašim članovima možete kreirati, uređivati, kopirati ili brisati po želji. Svaka lista posjeduje ciklus statusa zadataka koji se automatski ažuriraju. Nakon što su svi zadaci završeni, osoba koja je dodijelila zadatke, mora odobriti listu.

Kalendar zadataka5

Kalendar zadataka je alat koji vam omogućava da imate bolji uvid u vaše zadatke raspoređene po datumima. Omogućava vam da vidite nadolazeće zadatke i njihove detalje prije nego što postanu aktivni.
task-calender
task-analytics

Analitika6

Kada zadaci krenu svojim tokom, vjerovatno ćete poželjeti da vidite rezultate. Rezultate smo vizualizirali pomoću grafikona i tabela koje sadrže analizu pojedinaca, timova ili korisnika iz više različitih tagova.
7

To nije sve!

Otkrijte dodatne opcija

Tagovanje
Tagovi omogućavaju da se korisnici logički grupišu. Dodjeljivanjem tagova korisnicima, možete dodijeliti istu listu više korisnika odjednom i upoređivati njihovu analitiku.
Hijerarhijsko stablo
Hijerarhija vaše organizacije je vizualizirana pomoću grafikona u obliku stabla koji vam omogućava bolji uvid u veze između korisnika.
Notifikacije
Uz naše push notifikacije ne propustite ni jedan zadatak. Push notifikacije se nalaze i na web i u mobilnoj aplikaciji i obavještavaju vas kada imate nove zadatke.
8

Cjenovnik

Odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama, isprobajte ga BESPLATNO i ukoliko vam se svidi, ostanite sa nama.

* Svi paketi se naplaćuju na godišnjem nivou nakon probnog perioda, ukoliko odlučite da nastavite koristiti naše usluge.

Starter

17/mjesečno po korisniku
 • 50 naloga
 • Neograničena podrška
 • 1 sedmica BESPLATNOG probnog perioda

Basic

15/mjesečno po korisniku
 • 100 naloga
 • Neograničena podrška
 • 1 sedmica BESPLATNOG probnog perioda

Individual

20/mjesečno po korisniku
 • Broj naloga na osnovu zahtjeva
 • Neograničena podrška
 • 1 sedmica BESPLATNOG probnog perioda

Enterprise

1800 /mjesečno
 • Neograničen broj naloga

Enterprise

1800/mjesečno
 • Neograničen broj naloga
 • Neograničena podrška
 • 2 sedmice BESPLATNOG probnog perioda
9

Gradimo povjerenje!

Postanite jedan od naših partnera